Sportlov!!!!!

Äntligen sportlov!!!!!!
Jag ska åka skidor men jag kommer hem på Onsdag, men jag vet inte om jag kommer att orka blogga då. Inte för att jag brukar göra det men ändå.
Vi ska åka om typ en timme och jag är stolt över mig själv för jag är typ klar med packningen! =)
Igår kändes det som om jag hade jättemycket att blogga om men så fort jag sätter mig vid datorn så får jag total hjärnsläpp!
Just nu lyssnar på Carry you home med James Blunt. Jag vet att det kanske är konstigt att jag lyssnar på honom, men det är typ den enda låten jag gillar och texten är så himla fin. Det där lät lite noubigt också men jaja.
Vad ska ni göra på lovet då? Eller vissa av er kanske inte har lov förräns vecka 10?
När jag kommer hem så ska jag hitta på massa roliga saker tillsammans med Bella och Lilli som också ska vara hemma. =) Vi tänkte gå och se Alice i underlandet. Den verkar jättebra, det var typ min favoritfilm när jag var liten.
Ha ett skönt lov!

Förbered er...

... på en betydligt sämre uppdatering. Men förra veckan åkte jag skidor och spydde för jag fick maginfluensa. =(
Men livet rullar och inte många saker händer. Bara det vanliga, inget kul att blogga om.
På fredag så kommer Julias kompis från Finland, ska bli skojs! Och jag ska också sova hos syrran, det är så ,mysigt hos henne. Och på söndag ska jag på brunch hos Julia.
Där har ni den här veckan iaf...
Nu måste jag äta för annars så svälter jag ha det bra!
Kram

Lilla julafton

Idag skulle jag, Bella, Lilli, Lollo, Julia(r) och Zelda åka till ett kafé och fika någonstans och dela ut våra julkappar.(lite sent kanske) Men vi missade tåget med ca fem minuter.
Då tog vi bussen till en galleria, och fikade där istället. Tack så jättemycket för alla julklappar!!!
Vi gick till en HM och hade en tävling om vem som kunde hitta den fulaste outfiten. Julia vann!!
Sen när vi skulle ta bussen hem så ville Lollo köpa en till latte. Men hon beställde en vanlig latte istället för mocha latte och då blev hon sur hon hade beställt två saker som hon tyckte var äckligt.
Först en choklad-frapino och sen den där latten. Det var ganska typiskt henne!!

På väg till dansen

En snabb uppdatering innan jag sticker iväg till dansen.
I tisdags hämtade jag min kusin på dagis. Det gick inte så bra för hon (hon är tre) ville gå en annan väg, men jag började berätta en historia om en semla och då följde hon till slut med mig.
Igår var jag på öppet hus i en skola som jag ska börja i till hösten. Det var kul. Något som inte är så kul är att splitras från min klass. Iofs så ska nästan alla börja i den skolan förutom du Julia. Kommer att sakna dig grymt mycket tjejen.
6eb= världens bästa klass!!!!
Idag så funkade inte vattnet i skolan och vi hade haft gympa och det gick inte att duscha. =( Så på långrasten gick jag,bella och Lilli hem till Zelda.
Men eftersom hon bor så nära skolan så funkade inte vattnet där heller. Och då kom Bella eller Zelda på den lysande iden att vi skulle baka.
Så vi bakade chokladbollar och åt upp all smet, mitt i alltihopa så såg jag i tidningen att det gick "Vem vet mest" på TV, så vi satte på tvn men tydligen så gick det inte och då gick vi tillbaka till skolan.
Det var typ världens roligaste rast!!!
Nu måste jag åka till dansen!!

RSS 2.0