Yellow

Älskar den, en av de finaste låtarna som finns!!!!


Det var inte dig jag menade

Om ni missförstod förra inlägget så var det två olika personer som jag pratar om. L som läser den här bloggen är min bästa kompis, en av de finaste, snällaste och knäppaste (positivt menat) personer som jag känner.
Den andra L är en person (läser inte bloggen) som jag bråkade med förut men nu är vi vänner.
Så L, jag menar inte dig hoppas du ser det här så snart som möjligt.
Ha ett skönt höstlov allihopa!

Aahhhhhhh

Förlåt, det typ sånt här som jag borde hålla utanför bloggen men jag måste bara skriva av mig lite.
Ahhhhh sånt här är så jobbigt varför händer det alltid mig sånt här???
L, även om du typ inte vet att den här bloggen existerar så orkar jag inte att vi typ bara bråkar hela tiden och jag vill vara vän med dig även om det kanske inte verkar så ibland.
Okej nu ska jag inte hålla på och vara så jobbig för ingen orkar ju typ läsa om mina problem, men jag var tvungen att skriva av mig lite.
Jaha vad har ni gjort idag då?? Själv har jag inte gjort något särskilt, bara vart i skolan och sedan var B och L här men annars inget speciellt.
Gud vad jag längtar efter höstlovet jag tror att jag behöver lov, bara en vecka kvar!! ;D
Puss

Fredag!!

Hej!
Har just kommit hem från B och L, och som vanligt hade vi sjukt kul som alltid.
Tack så mycket för att ny cyklade med mig hem btw.
Jaha idag är det fredag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, det går ju inget bra med tv eller idol går ju, kanske ska jag försöka att kolla på det utan att skratta ihjäl mig för att det är så dåligt. Förlåt alla idol-fans men jag tycker bara att det är så töntigt och försvenskat. Ok, förra året v ar jag värsta Johan Palm galningen men jag kom och tänka på att egentligen är det ganska tråkigt och alla bra har redan vunnit och plus att de förstör de som var bra från början. Nog om det.
Jag, B och L hade jättekul som vanligt, vi är helt galna ju!!!
Puss & Kram

Barack Obama får fredspriset

Hej!
Förlåt för en kass uppdatering men det har varit så mycket på senaste tiden så jag har inte haft så mycket tid över men nu är det inte lika mycket i skolan. (tror jag)
Hörde precis av min lillebror att Barack Obama har fått fredspriset för att hans insatser i kriget i Afghanistan, ganska coolt tycker jag.
Det blir bara kallare, och kallare så snart kommer vintern, längtar lite faktiskt. Idag har jag och min storasyster planerat tillsammans vad vi ska ge för julklappar, ganska kul faktiskt. Nu börjar jag undra vad jag ska önska mig i julklapp. Hmm... Jag behöver nog inte så mycket kläder, om jag inte vill att min garderob ska sprängas!
Lyssnade lite på Lykke li förut, hon är väldigt duktig och bra.
Au revoir

RSS 2.0