Den var så bra!!

Förlåt för en kass uppdatering men jag har haft fullt upp hela helgen för jag hade fyra dans shower.
I måndags så gick jag och Julia på New Moon!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den var så bra, I LOVE TWILIGHT!!
Jag ska inte säga några spoilers, men den var så mycket bättre än Twilight. Jag ska nog önska mig New Moon soundtracket i julklapp.
Jag och Julia sparade popcorn kartongen och biljetten, så typiskt oss. Det är så himla synd om Jacob, jag älskar verkligen honom, men idag berättade en kille i min klass att han typ är ihop med Taylor Swift. Lite roligt att båda heter Taylor, om dem gifter sig och Taylor tar Taylors efternamn kommer båda heta Taylor Lautner, kul va!!
Idag när jag och Bella åkte buss idag och hon skulle gå av så ställde hon sig bara framför dörren och ba:
Dörren funkar inte den öppnas inte!
Jag: Du kanske ska trycka på öppna-knappen
Bella: Ahh
Så typiskt henne
Älskar den här låten, Lykke Li äger!!
Älskar gitarren i början

Vill ha!!

Den här snygga tröjan kommer från forever21. Jag älskar den!!! Det är synd att forever21 inte finns i sverige, för dem har så coola saker.

Jag är fast!!!!

Har precis kommit hem från scenrepet det gick jättebra, jag tror att det kommer att går jättebra på föreställningarna på lördag och söndag.
Idag hade jag,Julia,Julia och Bella en bak-tävling.  Det gick till så att vi var två lag, jag och Julia mot Julia och Bella. Man vann om man gjorde den snyggaste och den godaste kladdkakan. Julia och Bella vann!! Men om jag ska vara ärlig så var våran godast men Julias och Bellas var klart snyggast. Jag och Julia skulle dekorera vår tårta med grädde, men det gick inte så bra för att vi lade på grädden när tårtan var varm så den smälte!!!  Julia började skratta medans jag fick panik och ba: Vi kan lösa det här, det kommer att funka! Julia, torka av grädden. FORT DEM KOMMER SNART!!!!!!!!
Istället skopade vi upp en stor kula glass på kakan och lade dit en valnöt och hällde på massa kokos. Det hela slutade ganska bra men så typiskt mig och Julia!!!
Idag fick jag låna Twilight av Zelda. Jag lovade mig själv att inte bli något twilight-freak som min kära syster är. Jag satt och läste på lektionerna! Jag kände mig som värsta bok-nörden när det var några killar i min klass som var i klassrummet på rasten och jag bankade på dörren, som inte var låst: JAG VILL HA MIN BOK!!!!!!  När man väl har börjat så går det inte att sluta! Ikväll har ju New Moon premiär.
JAG VILL GÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men jag och Julia pratade om gå på måndag istället, det är så bra att dem har sänkt åldersgränsen.
Jag kommer nog inte att hinna blogga så mycket i helgen för jag har fyra dans föreställningar men jag skriver om jag orkar och hinner!
Ha en skön helg!

Tråkigt!

Idag måste jag följa med min lillebrorsa och Mamma till min brors tråkiga klassträff. Jag känner typ ingen där, fast Lucas och Anton skulle typ komma och vi bestämde att vi skulle förstöra hela festen. Jag ska nog fråga Bella om hon vill följa med för annars kommer jag vara ensam  med killarna och jag får lite bad feelings av det! ;D Men man vet ju inte, det kanske blir skitkul!! NOOOOT!!!!!!!!!!!!!
Lucas och jag bestämde ju att det här skulle vara vår date, och att vi skulle prata om våra problem! Hahaha!
Jag har precis kommit hem från tennisen det var jättetråkigt för jag var ensam i gruppen, så det var lite pinsamt för det var helt tyst. Jag ska nog sluta på tennis efter jul för jag tycker att det är tråkigt så det tar bara tid i onödan, jag funderar på att börja dansa fyra gånger i veckan.
Älskade Linnèa, saknar dig så j***a mycket!! Hade tråkigt på bussen igår, hade ingen att prata med. KOM HEM SNART, INNAN VI SAKNAR IHJÄL OSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Onsdag

Hej bloggen!
Jag har precis kommit hem från dansen. Det var jättekul vi provade kjolarna som vi ska ha på föreställningen. Shiit!! Vi har föreställning nu i helgen! Jag världens fullspäckade schema i helgen:
Fredag: Ljusrep
Lördag: Dans, som jag måste gå tidigare ifrån för att hinna med genrepet. Klockan två har jag genrep. Klockan fyra har jag föreställnig och sen halv 6 har jag nästa föreställning. Så jag ska vara på min dansskola hela dagen.
Söndag: Har två föreställningar!
Sen ska vi ha samma sak vecka 49 och vecka 48 ska jag ha min musikalförestllning. Jag har vekligen fullt upp!! Men allt det här är så himla roligt. Men nog om det.
Idag blev jag stolt över mig själv för att på slöjden jobbade jag på jättebra och kom ganska långt både på min tröja och brodering, det kanske var för att jag, Bella  (B) Julia (en annan julia än j) inte pratade så mycket utan bara satt lugnt och stilla och sydde ;D  Nää nu måste jag göra engelska och franska läxan!


Missade dansen!

Idag hade jag utvecklingssamtal, det gick bra förutom att jag hade dans efteråt och jag missade den för att min lärare var sjuk och då hade vi bytt tid men dem hade inte mailat det till mig så jag missade det!
Inte så kul när vi har föreställning om två veckor, men det löser sig säkert eftersom vi har en lektion till och typ tusen olika repetioner innan dem. " En gång = ingen gång!" :D
Idag har det inte hänt något speciellt i skolan det har bara varit som vanligt.
Jag har tänkt på en grej, om jag skulle vara en sångerska så skulle jag vilja var Lykke Li. Hon har jättebra röst och är jättecool. Förlåt ta inte det här personligt, men de flesta svenska sångerskor sjunger bara smörig pop som det inte är något speciellt med, men Lykke Li har hittat sin egen stil och jag älskar hennes låtar!!!!!!!!!!!!!
Imorgon så ska jag nog ta influensa vaccinet i skolan. Sprutor är kanske inte det roligaste som finns men det känns bra att ta sprutan även fast jag typ har haft den, men man tar det säkra före det osäkra. Hoppas att jag inte får massa biverkningar för det har jag inte tid med. Har en annan dansföreställning i helgen och då kan jag inte vara sjuk.
Nu ska jag äta middag. Ha det bra!

Torsdag

Även om det redan är torsdag så känns det som om den här veckan bara har sölat sig fram! Det här är den enda veckan på hela terminen som jag har tyckt att den bara har sölat sig fram.
Det är ju snart jul! Och vet ni vad det betyder???
SKUMTOMTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skumtomtar är ju typ det bästa som finns, jag menar hur kan man inte gilla dem det är ju himla gott. Åhh julen är för härlig, inte bara för att man får paket utan också för att hela tjocka släkten samlas och man bara umgås. Okej julmaten har man kanske tröttnat lite på men det är ju faktiskt bara jul en gång om året. Kalle Ankas julafton är ju skitkul!! Jag kommer aldrig att tröttna på det, jag kommer ihåg när jag var kanske 4-5 år då hade jag Kalle Ankas jul på video och jag brukade kolla på det när jag längtade till julen.
Såg att det är ett nytt program på fyran idag , Glee heter det tror att jag ska se det för det verkar väldigt kul.
Ha det bra så länge!!

Är med B och L

Hejsan bloggen!!
Vad gör ni? jag är med B och L. L och jag ska planera vår gympalektion det går inte så bra för vi är kanske inte jättekoncentrerade... typiskt oss.
Vi kanske ska försöka nu....

Love it!!

Okej nu ska jag avslöja mitt namn,Jag heter Philippa, så då var det klart. Hur mår ni då?? Jag mår bra. Nu är det fredag, skönt!! Vad ska ni göra i helgen då?? Jag har dans och sen så ska jag bara ta det lugnt.
Ni kanske tycker det tråkigt att jag lägger upp massa låtar men dem är så j***a bra!!!! Så det får ni stå ut med ;D
Hur kan man inte gilla den här låten??

Mina vänner

Såg att det var en läsare som undrade lite om mina vänner. Så jag tänkte skriva lite om dem (hoppas att det är ok för er)
B: B och jag har gått i samma sedan förskolan, men under lågstadiet ogillade vi varandra. Hon och Z var typ killar,  medans jag var världens tjejigaste tjej som blev jätteledsen om mina kläder blev smutsiga. hahaha!! Men i 4:an så blev jag och B kompisar och det är vi fortfarande!
Z: Som sagt Z och B ogillade mig väldigt mycket under lågstadiet. Men Z och jag blev också kompisar i 4:an
J:Jag gick i en skola som bara gick upp till 3:an så efter det bytte jag till en skola som går upp till 6:an. I min nya klass gick J och vi blev kompisar direkt!!
L: L började umgås med mig B,Z och J i slutet av 4:an och sen dess har det alltid varit vi fem!!
Som ni säkert förstår har jag många andra vänner men dem här fyra är mina närmaste vänner.
Älskar er

091102

Jaha, nu är lovet slut och skolan har börjat igen. För mig gör det inte så mycket, det känns faktiskt ganska skönt att komma in i dem gamla vanorna igen.
Hur mår ni idag då? Själv mår jag bra. Just nu lyssnar jag på Supermassive Black Hole med Muse.
Älskar den här blomman

RSS 2.0