Torsdag och Fredag

Hellu!
Igår i skolan hade vi engelsk skoldag.Då är alla sexor lärare och man ska ha på sig "engelsk skoluniform" och man ska prata så mycket engelska så mycket
Min grupp hade förskolan, det var jätteskönt för vi behövde inte prata nån engelska. Det var kul.
Idag har jag inte gjort mycket.
I skolan så kollade vi på Anne Franks dagbok, den var riktigt hemskt.
Vad konstigt jag skriver?!
Kanske för att jag inte har något intressant att skriva om...
Ehh, jag har inget vettigt att skriva om nu.....
<3

Tisdag

Idag åkte vi längdskidor på gympan det var faktiskt ganska kul, dels för att vi fick sluta tidigare. Sen gick jag hem och pluggade och åt sockerkaka med äpple som min syster och hennes kompis hade bakat.
Så just nu har jag inget att göra så jag tänkte blogga lite och mjuka upp mina tåskor lite för jag har dans imorgon.
Hmm Har jag något mer att skriva för tillfället?? Nej, det har jag inte så hej då så länge!
Världens bästa cover!!

Vart har alla mina bloggläsare tagit vägen??

Ett kort och snabbt inlägg. Idag har jag åkt skridskor med min tre-åriga kusin. När jag kom hem mjukade jag upp mina skor lite mera och nu kollar jag på tv.
Jag kollade just statistiken, vart har alla mina bloggläsare tagit vägen??

Lördag

Jag vet att jag inte är världsbäst på att uppdatera, men jag har inget att skriva om. Det är väl roligare med lite längre inlägg ganska sällan, än korta tråkiga ofta??
Idag har jag haft dans, och efter den så har jag köpt nya tåspetsskor som jag försökt att mjuka upp dem lite så att mina tår inte trillar av på Onsdag.
Jag håller på och läser Twilight, jag har typ förstört hela boken för jag har sett filmerna först och jag tycker inte om Robert Pattniston eller Edward (jag är team-jacob) så förstörs typ hela boken av det. Det är synd. :(
Zelda, du får den av mig så fort jag är klar, ska skynda mig på!!
Nu ska jag äta, ha en skön lördag!!!

Jag vet...

...att jag är sämst på att uppdatera, men under helgerna gör jag inget särskilt och nu så händer inget i mitt liv. Men i morgon så har jag dans och det ska bli skitkul. Jag känner mig lite som en gammal soffpotatis just nu.
Idag har vi åkt längdskidor med skolan, det var ganska tråkigt, men det var bra för vi fick sluta tidigare och det var roligare än att har vanliga lektioner. Och sen efter det var jag hos Julia tillsammans med Julia. (haha, vad roligt det lät)
Nu är jag trött på snön, tycker faktiskt att den kan börja smälta bort nu. Fast då kommer det bli jobbigt snöslask!! Och efter det kommer den våren! Våren är nog den härligaste årstiden trots allt.
Här är en bild på mig för ca 2 år sen. Jag vet att mitt ansikte inte syns. Men jag har inga bra bilder på mig själv.
Visst är jag cool som kan hjula?? (nej det e jag inte)
Jag är också så teknisk så jag kan rotera bilder. (hehe, gud vad rolig jag är,NOOT)

Torsdag

Jag vet att jag egentligen borde plugga till Historia- provet, men jag var bara tvungen att kolla några saker på datorn först.
Vi ska ha prov på stormaktstiden!! Jag är inte så mycket för historia, tycker bättre om geografi. Jag oroar mig faktiskt hur det lite hur det ska gå.
Idag kom Julia hem!! Hon såg ut som en pepparkaka. Jag har saknat dig grymt mycket tjejen!!  Just nu så händer det ingenting, det är bara samma sak hela tiden:
Gå upp gå till skolan. Vara i skolan, gå hem från skola och typ vara med någon och göra läxorna. Det är lite tråkigt faktiskt. Fast nästa vecka börjar dansen!!! Och jag har slutat på den tråkiga tennisen!!!!!!!!!!!!!!!!!   Just nu lyssnar jag på Mouthwash med Kate Nash.Den är bra om man typ bloggar eller pluggar, orkar inte lägga upp den, det får bli nästa inlägg.
Nää, nu måste jag faktiskt plugga lite....... (hoppas jag)

Måndag

Hej!!
Har just kommit hem från Bella. Det var jättekul. Idag i skolan hade alla kommit tillbaks förutom Julia. (r) Saknar dig, hoppas du har det bra i Vietnam.
Varför går det aldrig nåt bra på tv på måndagar??
Ähh, Nu ska jag göra läxor.

Typiskt mig...

Idag var jag och Mamma och shoppade.(köpte bara presenter, inget till mig) Vi gick till typ en juicebar och jag beställde en Mangosmoothie. Precis när jag tog den första klunken kom jag på att jag är laktosintolerant. Så typiskt mig....

Lördag!!

Jag känner redan att mitt nyårslöfte att  uppdatera bloggen mer går faktikst ganska bra. Vad ska ni göra idag?? Jag vet inte. Tror nog att jag bara ska vara hemma och åka pulka!! Hehe. I <3 att åka pulka.
Jag kom just på en ide, eftersom jag alltid har bloggtorka så får ni bestämma vad jag ska skriva om. Kanske inte världens bästa ide men ändå.
Vilket meningslöst inlägg...

Äntligen Fredag!!!

Äntligen är det fredag!! Även om jag bara har gått i skolan känns det så himla ovant. Idag har Linnèa varit här, det var kul även om vi inte gjorde mycket. Men man kan vara var som helst och allt kan kännas helt, bara man är med dem man älskar.
Oj, vad poetiskt jag skrev. Hm.. Poet kanske är något för mig....
Vad ska ni göra ikväll då?? Själv ska man vara hemma och ha tråkigt! Nej det tänkte jag inte ha. Tänkte kolla på X-men. Mamma köpte boxen med alla filmer så nu har vi äntligen lite bra filmer hemma.
Men nog om mig, vad ska mina kära bloggläsare göra i helgen då?? Jag ska inte göra något särskilt, men på söndag ska jag till en kompis som fyller år.
Ska ni kolla på Let´s Dance ikväll?? Jag tycker att både idol och Let´s Dance är så uttjatade, jag tycker inte att det är kul att kolla på längre. Men smaken är som baken, delad!!!
Haha, rolig jag är!
Okej, lite nyårslöften
*  Försöka att uppdatera bloggen mer.
*  Inte klaga så mycket (Undra hur det ska gå med det...)
*  Hålla mitt rum städat.
*  Bli vigare.
Ja det var dem, det lättaste måste vara att bli vigare och att hålla mitt rum städat. Jag hatar att städa men jag hatar när mitt rum är stökigt.
Jag undrar hur det ska gå...

Börjar att undra...

Förlåt för en kass uppdatering men jag har faktiskt inte orkat att skriva. Jag brukar inte uppdatera å mycket på loven.
Hur har eran jul varit?? Min har varit jättebra med massa fina klappar!! Imorgon så börjar skolan, det ska nog bli ganska skönt att träffa alla kompisar igen och komma in i lite bättre vanor, istället för att gå lägga sig vid ett och vakna halv tolv.
Apropå ingenting, har ni fått det där kedjebrevet där det står om man inte skickar till typ 18 personer så kommer ens MSN konto att stängas. Jag har bara struntat i det men nu går det inte att logga in på min MSN så det kanske var sant???Hrm.. Jag börjar iallafall att undra det.
Gott nytt år!!!

RSS 2.0