Dan före dopparedan!

Jaha, nu är det äntligen bara idag kvar och sen så är det julafton!! Idag så ska jag köpa den sista julklappen som är till min Morfar. Jag tycker att Morfar och pappa är dem svåraste att ge till, därför måste alltid mamma hjälpa mig att köpa till dem.
Vi ska också köpa och klä granen, sen så ska vi göra alla andra förberdelserna typ baka och sånt. Snön ligger fortfarande kvar, det känns som om det inte har varit snö på julafton på fem år. Snö är det bästa som finns, har åkt pulka varje dag på jullovet. Igår åkte jag pulka sammanlagt i två timmar. Hehe, känner mig som om jag var 8-9 igen.
Vi ses i pulkabacken!!
Jag kommer aldrig att tröttna på den här låten, den hör till julen.

Tre dagar kvar...

Äntligen bara tre dagar kvar till julafton och jag har bara en julklapp kvar. Ska jag känna mig väldigt stressad eller ska jag känna mig nöjd med mig själv för att jag bara har en kvar??
Hrm... det är någonting som jag funderar över. Nu är det äntligen lov och det är så skönt att man bara kan göra det man känner för tillfället.
INGA LÄXOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idag har jag åkt pulka och bakat jättegoda muffins med min storasyster. Det är typ bara tre dagar kvar till julafton, jag älskar verkligen julen. Det är så mysigt med alla ljus och sånt.
Jag tror inte att jag kommer uppdatera så mycket under lovet. Gör det om jag har tid och orkar.

I brist på att ha något att säga...

Jag har inget att skriva om så ni får nöja er med den här bilden.
Jag tycker den här bilden är fin, men jag vet inte varför jag ens lägger upp den. Hoppas att ni inte tröttnar på min tråkiga inlägg.
Ha det så bra!

Bloggtorka!

Om ni undrar varför jag så sällan uppdaterar är för att jag har en sån bloggtorka!! Jag är verkligen inte på blogghumör.
Vad vill ni att jag ska skriva om??

Jaaaaa!!!!!!

Äntligen har det kommit lite snö. Jag vet att det snöade i lördags men den smälte ju bort under natten. Jag tror/hoppas att den här snön kommer ligga kvar tills julafton. Jag känner mig lite stressad för jag har inte köpt alla julklappar fast jag var och julhandlade i lördags (var tvungen att ta en paus med städandet) jag måste nog köpa lite mera julklappar i helgen.
Det här är den sista veckan på terminen, det känns skönt men jag tycker faktiskt att det är kul i skolan. Det beror nog mest på min underbara vänner!!!!
Vad har ni haft för er idag?? Jag har varit i skolan och sen så har jag gjort lite läxor. Det är så skönt för den här veckan har vi två läxor och både är "göra klart läxor".
På fredag har vi julavslutning och det är vi sexor som håller i den. Det kommer säkert att gå bra. Jag, Linnea, Bella, Julia, Julia, Lucas och Andreas ska dansa till " I Like to move it move it" hehe. Jag ska be Lollo filma oss så då kanske videon dyker upp här, vem vet.....
I <33 snö

Boring!!

Jag dör av tråkighet! Jag bestämde mig för två veckor sedan att jag skulle städa mitt rum och nu gör jag det. Guuud vad det är tråkigt det, jag håller på rensa ut gammal skit och sedan ska jag rensa ut min garderob och sen ska jag typ dammsuga och sånt tråkigt.
Ja, nu måste jag återgå till städandet skriver mer ikväll!!

Måndag!!!

Hej bloggen!!
Idag var jag med Bella och hennes mamma i stan för Bella behövde en klänning till Nobelfesten i skolan på torsdag. Det är så tråkigt!!! Det går till så att man har en novell tävling där det är ett speciellt tema och det är en från varje klass som vinner. Sen på nobeldagen så ska alla vara finklädda och på morgonen så delar de ut priserna sen går man och lottar ihop en tjej och en kille som måste sitta bredvid varandra vid lunchen och sen så ska man typ dansa vals med varandra.
BOOOOOOORING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Förrut så struntade alla att dansa med varandra men i år har man bestämt att sexorna ska typ visa upp när dem dansar, och då ska typ alla andra i skolan kolla på.
Visst låter det kul?? Nej, det gör det säkert inte men det är roligare än att ha historia iaf.
Puss och Kram vi ses på stan! ;D

Ny!!!

Hallå där!!
Vad tycks om den nya designen?? Jag tycker att den är jättesöt! Älskar den verkligen.
Vad har ni gjort idag då?? Jag har haft två dansshower, (överraskande eller hur) det har jag imorgon också. Då är det de två sista showerna, sen efter det har jag ingen mer dans den här terminen. Snyft,snyft. Nej jag tycker att det ska bli skönt med en liten paus, fast än jag älskar att dansa!!
Såg just att "The Big Bang Theory" går på femman idag. YEES!!!!!!!! Det var ett bra tag sen som jag såg på det, Sheldon är så himla skön.

Onsdag

Jag vet att jag inte har varit världsbäst på att uppdatera men min ursäkt är att jag har haft dansshower hela helgen så det är därför jag inte hunnit.
Idag har det varit jätte-jättekallt, så när jag gick till skolan frös jag nästan. Ska nog önska mig en mössa i julklapp för annars kommer mina öron trilla av!  Vad tycker ni om julkalendern då?? Jag tycker den är helt ok, bättre än den förra iaf. Den bästa julkalendern var ju "Dieselråttor & Sjömansmöss" Jag kom ihåg att dem ba: Månen är en ost.
Vad önskar ni er i julklapp då??
Jag önskar mig bara tråkiga saker, jag har varit så duktig och skrivit en önskelista och satt upp den på kylskåps dörren. Känner mig så duktig!!

RSS 2.0